Rreth Gamma Pack

kompani të vërtetë ndërkombëtar, Gammapack është dhënë paketimin në shumicën e vendeve të BE-së, duke ofruar një gamë të gjerë të paketimit për të gjitha tregjet - ushqimore, pije, mjekësore, industriale, postare, transportit, reklamave, bujqësore dhe fusha të tjera. Ne më së shumti të prodhojë dhe të japë çdo mënyrë, por ne mund të ruajë paketimin aksioneve për disa produkte të përgjithshme që janë përdorur shpesh në sasi të vogla. Si kompani e specializuar paketimit, ne ofrojmë zgjidhje për çdo kërkesë të konsumatorëve, në çmime më konkurruese në Evropë. Përveç kësaj ne punojmë në partneritet me kompani nga e gjithë bota për të ofruar produktet e tyre dhe kështu të arrijë efikasitet më të madh ekonomik në mënyrë që ne mund të mbulojë të klientëve tanë me gamën e plotë në çmime konkuruese që ata janë pas.

kompani e themeluar edhe në tregun italian për paketim, pasardhës i ndarjes paketimin e Parmalat dhe me zyrat tani në vendet e mëdha të BE-së, ne zhvillimin e tregjeve të reja dhe produkte vazhdimisht kështu që ne mund të qëndrojnë përpara konkurrencës. Prandaj, ne gjithmonë japin vëmendje në detaje në perspektivat e ardhshme të tregut, avantazhet tona konkurruese dhe partnerët tanë dhe bashkëpunëtorët. Përveç kësaj, ne të përpiqemi për të shfrytëzuar sa më shumë të jetë e mundur dhe pajisjet e rrjetit të shitjes ne tashmë kemi në vendet e tjera evropiane, Rusia, Lindja e Mesme dhe Afrika kështu që ne mund të arrijmë herë të shkurtër e ofrimit dhe nivele të mirë të çmimeve.

plotësisht të përkushtuar tona shitjet e njerëzve, urdhrat Menaxhimi i të gjitha llojeve të dini preferencat e konsumatorit dhe janë në gjendje të ofrojnë zgjidhje me kosto efektive për të gjitha industritë. Ne procesin e lloje të ndryshme të materialeve dhe punës në të gjithë sektorët e ekonomisë, por ne ende mbajnë parimin tonë kryesor - për të mbajtur të konsumatorëve të kënaqur. Kështu ne jemi të angazhuar plotësisht për të ofruar një gamë të plotë të zgjidhjeve për çdo industri, të jetë ajo etiketat, kartona, kuti corrugated, plastike dhe paketimin letër ose ndonjë kombinim i të gjitha këtyre materialeve për të kënaqur plotësisht bazën tonë të konsumatorëve.

Parimet e kompanisë dhe Vlerat:

Konsumatorët janë numri tanë një

Shqetësimi ynë është në shërbim nevojat e klientëve tanë, duke u siguruar që ata të marrin cilësi më të mirë dhe të shërbimit në dispozicion. Dhe se qëllimi është ndjekur nga të gjitha aspektet e shoqërisë - nga Shitjes dhe shërbimi ndaj klientit të Prodhimit të Kontabiliteti për Administratës -. Për të siguruar që klientët tanë janë të kënaqur me produktin dhe shërbimin që ata marrin nga ne
Tona Përfaqësuesit e Shërbimit të Klientit të punuar direkt me Prodhimit të marrë urdhra prodhuar dhe dërguar në kohë dhe saktësisht në mënyrë klientët tanë duan ata.
Stafi ynë Prodhimi, nga mbikëqyrësit në të aksioneve handlers, bëjnë cilësinë dhe saktësinë e qëllimit të tyre kryesor. Edhe pse Prodhimi përpiqet për një qëllim të lartë të prodhimit të përditshme, ata gjithmonë të vënë kontrollin e cilësisë së pari.

Punonjësit janë jonë më e madhe e aseteve

Ne e dimë se njerëzit tanë janë faktor shumë i rëndësishëm për suksesin tonë, kështu që ne të përpiqemi për të krijuar një mjedis të këndshëm pune me rrjedhën e punës të qetë dhe organizimin dhe komunikimin e duhur ndërpersonal. Përveç kësaj, ne të punësojë më të kualifikohet njerëz si përfaqësuesit e shitjes dhe të përpiqet të sigurojë stimuj për ta për të kryer.

Teknologji aktual është Key

Ne e kuptojmë që teknologjia është përparësi kryesore tonë konkurruese, për këtë arsye, ne investojmë vazhdimisht në pajisje të reja. Përmes viteve kompania ka mbajtur teknologjikisht up-to-date me pajisjet dhe procedurat për të ruajtur një strukturë efikase (dhe me kosto efektive) të prodhimit.

Certifikimi International është një duhet të ketë

Si ne të veprojë në një mjedis ndërkombëtar, ne kemi krijuar lidhje procedurat në bazë të standardeve më të zakonshme ndërkombëtare të tilla si ISO dhe HAACP kështu që ne mund të mbulojë pritjet e konsumatorëve. Për më tepër, ne mund të japin certifikatat e origjinës për materialet tona të papërpunuara, si dhe materiale të plotë dhe burimet ndjekja përgjatë procesit të prodhimit. Si një alternativë, ne ofrojmë FSC dhe eko-certifikata të tjera mjedisore.

Urdhërat Custom janë Specialiteti ynë

Ne lehtë mund të prodhojë produkte standarde madhësi, megjithatë specialitete janë bërë specialiteti ynë. Nëse keni nevojë për dokumente të veçanta, madhësi apo tipare të reja, ne jemi të gatshëm për të bërë gjithçka që duhet për të përmbushur kërkesat tuaja. Kështu Gammapack krenohet vetë në prodhimin për nevojat e konsumatorëve dhe specifikimet.
Ne gjithashtu ofrojmë herë të shpejtë kthesën e zakonit dhe urdhrave standarde në sasi e 1000 (urdhërat me porosi) për 10 milionë për qëllim standarde prodhimit të bazuar. Ne gjithashtu të mbajë aksioneve të paketimit standarde më të zakonshme që ne të shitur.


Misioni

Deklarata dhe Long Term Vlerat:

Për të siguruar zgjidhje të plotë për klientët për letër, plastike, kuti kartoni, metalike valëzuar, qelqi dhe paketimit kuti druri me çmime më konkurruese në BE, me shërbimin e madh të konsumatorëve dhe të ofrimit të shpejtë, duke na lejuar për të arritur të paktën 20% rritja qarkullim çdo vit.

Në afat të gjatë, ne kemi për qëllim për të vazhdimisht të zhvilluar produkte të reja, tregje dhe në të njëjtën kohë të shtuar risitë e produkteve të reja për tregjet ne jemi tashmë veprojnë në, kështu që ne jemi të kënaqshme të konsumatorit duhet të mënyrën më të mirë që mundemi, nëçmim më konkurrues në treg.

Partneriteti

            

Si pjesë e ekonomisë moderne globale ne kuptojmë se kemi nevojë për partneritet të fortë afatgjata me kompanitë në industrinë e paketimit në mënyrë që ne mund të konkurrojnë në konkursin ndërkombëtar gjithnjë e në rritje për të gjitha llojet e paketimit. Si rezultat, ne kemi bashkëpunuar me kompani të shumta nga e gjithë bota kështu që ne mund të ofrojmë produktet e tyre me çmime më të ulëta se ne mund të arrijmë dhe në të njëjtën kohë të sigurojë atyre me produkte që janë konkurruese për të, duke lejuar të dy palët të mbeten në treg me perspektivat e mira për të ardhmen. Nëse ju mendoni se ju mund të na ofrojnë një lloj të paketimit që mund të tregut në Evropë, Rusi dhe Lindjen e Mesme ose të interesuar në një partneritet afatgjatë për produktet që ne prodhojmë, ju mund të bjerë gjithmonë na një email me përshkrimin e kompanisë, ofertën në pyetje dhe informacionin e kontaktit, kështu që ne mund ta konsiderojmë atë dhe shkruani ju kthejnë në kthim.


Punësimi

            

Ne e kuptojmë se pasuria më e rëndësishme e një kompanie janë njerëzit e saj, të dy shitje dhe stafit teknik. Prandaj ne jemi gjithmonë të hapur për punësimin e njerëzve të rinj në bord të cilët kanë përvojë me industrinë e paketimit. Ne i shohim për të dy njerëzit e shitjes me aftësi të mira të rrjeteve dhe të kontakteve dhe njerëzit teknike me njohuri të duhura teknike dhe të specializuar materiale paketimi, kështu që ne mund të zgjerojë gamën tonë të produkteve dhe bazës së konsumatorëve. Nëse ju mendoni që ju mund të kontribuojnë me aftësitë tuaja, njohuritë dhe kontaktet, ju lutem na dërgoni CV-në tuaj dhe ne do t'ju thërrasë në rast nevoje. Ne jemi vazhdimisht në vëzhgim për shitjet talentuar njerëz, menaxherët e llogarisë dhe stafit teknik në mënyrë që ne mund të zgjerojë portofolin tonë të produkteve dhe të konsumatorëve. Në rast të interesit, mos hezitoni për të shkruar kështu që ne mund të paraqesë aplikimin tuaj dhe të lidhen me ju në rast të interesit.

Kompanitë ne punojmë me të në bazë të rregullt për nevojat e tyre të plotë të paketimit: