Shitjet dhe kontakte të përgjithshme formë

Për të na kontaktuar, ju lutem plotësoni formularin më poshtë, duke lënë emrin tuaj dhe adresën email në mënyrë që ne mund të lidhen me ju përsëri. Kjo formë e kontaktit është për kontakte të përgjithshme, kështu që të dhënat tuaja do të transferohen në personin më të përshtatshme në kompani që mund të ju ndihmojë të drejtpërdrejtë.

Contact Us

Ju lutemi shkruani 4-shifror kodin e verifikimit të sigurisë poshtë:


 

Locations e kompanisë dhe Kontakte

Me zyra në të gjitha vendet e mëdha evropiane, ne mund të mbulojë tregun paketimit në të gjitha fushat. Në rast të interesit, plotësoni formularin hetim ose kontaktoni zyrën përgjegjës për rajonin tuaj me detaje atë që paketimi që ju nevojitet në mënyrë që ne mund të transferojë kërkesën tuaj për personin më të përshtatshme në kompani.

Headquarters and Main Office
Viale Milano Nom 67 26900 Lodi, Italy EU
Headquarters, Administration Office and Production
Tel: +39371 4438294; Work Time: Mon-Fri 10-17h exc. official holidays
Email: [email protected] Leave your contact details so we can contact you back!

Central, Northern and Western Europe Office
Lieverstedestraat 25, 8020 Oostkamp, Belgium EU
Sales Office and Production Manufacturing
Tel. +3250 2378510; Work Time: Mon-Fri 10-17h exc. official holidays
Email: [email protected] Leave your contact details so we can contact you back!

Eastern Europe and Middle East Office
ul. Pirotska 126,1309 Sofia, Bulgaria EU
Sales Office and Production Manufacturing
Tel. +3592 9294951; Work Time: Mon-Fri 10-17h exc. official holidays
Email: [email protected] Leave your contact details so we can contact you back!

For sales enquiries, write directly to [email protected]