Kontakt i drejtpërdrejtë në zyrat e shitjeve

Në këtë formë hetimor ju duhet të specifikojë të gjitha kërkesat tuaja për materiale, madhësi, të shtypura, të përfundojë, aplikimi dhe të gjitha detajet e tjera në mënyrë që të llogaritur ofertën tuaj saktësisht. Mos harroni të kontrolloni informacionin e kontaktit tuaj kështu që ne mund të ju dërgojë një ofertë sa më shpejt të jetë e mundur

  • Sales Menaxherët

    Një rrjet i menaxherët e shitjeve në gjendje të paraqesë të plotë me rreze të paketimit dhe porosi e produkteve tona, duke përfshirë materiale natyrore dhe sintetike, qelqi dhe metali; kartoni, letër, dru dhe paketimi specialiteti tekstil me çmime më konkurruese në Bashkimin Evropian.

  • Packaging Design

    Pas sqarimit harton paketimit dhe çmimet me shitjet, ne mund të ofrojmë procesin e plotë të dizajnit kompjuterik paketimit, dizajn grafik, modeli 3D dhe duke e bërë kampion dhe prodhimin e të gjitha llojet e paketimit sipas kërkesave tuaja!

  • Procesi i prodhimit

    Me prodhim në 5 vendet e BE-së dhe zyrat e shitjeve në shumicën e vendeve, ne mund të ofrojmë paketim me cilësi të mirë me shërbimin e lartë të konsumatorëve për ofrimin e të gjitha llojet e paketimit në të shkurtër, të mesëm apo të gjatë shkon prodhimit, duke mbuluar të gjithë tregun.

Genuine Global Company

Ndërsa ne jemi të vetëdijshëm që duken të konsumatorëve për cilësi të mirë dhe çmime të ulëta për paketimin e tyre, kështu që ne kemi vende të shumta prodhuese në varësi të avantazhet ekonomike të vendeve për të siguruar ofertën më konkurrues në treg me kohë të ofrimit të shkurtër.