Partnerët e Tregtisë dhe komerciale Bashkëpunimit Ndërkombëtar

Si ne të përpiqemi për të ofruar zgjidhje të plotë për kompanitë në të gjitha indsutries, ne në mënyrë të pashmangshme duhet kompanitë partnere që mund të prodhojë për ne producsts caktuara ne nuk mund të bëjmë në shtëpi. Ajo që është më e rëndësishme, si çdo kompani dhe madje vendi është që ka avantazhet e veta konkurruese, ne preferojnë të transferojmë prodhimin e produkteve të kompanive që janë më konkurrues. Edhe në qoftë se ne mund të prodhojë një mënyrë të veçantë kjo nuk do të thotë se ne duhet të. Në vend që ne të përpiqemi për të shfrytëzuar avantazhet tona të prodhuar atë që kompetencat tona kryesore janë - specialitete për vendet e Evropës Veriore dhe në të njëjtën kohë të mbulojë tregun lokal me produktet ne ose të prodhuar ose të importit nga ku të çmimeve, cilësi dhe ofrimit të kushteve ndonjëherë janë më konkurruese . Me këtë filozofi në biznesin e paketimit në mendje, ne përpiqemi për të ofruar gamën e plotë të paketimit për të gjitha industritë në tregun evropian.

Për këtë arsye, ne gjithmonë të kërkoni për kompanitë e reja partnere nga e gjithë bota për të filluar një bashkëpunim për paketimin dhe konsumit për industrinë e paketimit në sektorët e qelqi, plastike, druri, kartoni, letër, metal, film dhe paketimit të tjera materiale.

Nëse ju mendoni se ju mund të na ofrojnë produktin tuaj, na dërgoni informacion, me specifikimet dhe çmimet që do të japë për të menaxhimit të kompanisë për shqyrtim dhe në rast të pyetjeve dhe çmimi do të ju shkruani përsëri. Ju mund të na shkruani me ofertat tuaja në [email protected]